++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
Woihh, freedom weh freedom !!!
10/15/12 @ 6:02 PM | 0 B2UTY [s]

Assalamualaikkum and Hi...


Okay PMR is over. Big deal !
Hi my dear PMR, let's break up and start a new life. I'm done with you. Haha !

Harini 15hb Oktober 2012, telah berakhirnya PMR.
Inilah masa yang aku tunggu-tunggu selama 3 tahun aku belajar.
And alhamdulillah, aku berjaya lalui semua exam. Seriously, aku tak rasa ralat aku sekiranya aku dapat Gred yang tidak memuaskan. Ya, at least aku dah cuba yang terbaik & bersungguh-sunggu. Aku dah berdoa, dah usaha.. Tapi kalau Allah tak bagi kita takboleh buat apa-apa kan. Tawakkal je :)

Harini jugak I'm happy sebab aku dah bebas gila.. No more study study anymore !! hohoo.
Kalau tak makan, tidur, tengok tv, dengar lagu semua fikir pasal PMR je. Sekarang, *campak buku dalam lombong. Haha..
Relax ahh, form 4 ada lagi kud.. Haha.

Target aku 4A je. Sebab aku tahu aku tak mampu buat lebih. Korang doakan aku result aku gempak okeyy !!


Then, 15th October adalah  anniversary aku with my love BEAST !!
Seriously, I'm fucking missing you Beseute !

k tu je kud..
Assalamualaikkum....


Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.