++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
I'M SORRY :(
3/13/12 @ 11:41 AM | 0 B2UTY [s]

Hello ,

Hari ni post dengan seribu satu kesedihan sebab blog aku dah tabole bukak
So , I'm so sorry kepada yang follow tapi aku tabole nak follow or blogwalking blog korang lagi . Sedih tak ? Mesti aku rindukan blog korang yang gempak tu kan . Tapi takpe lah . Nanti aku setting balik kay netbook 1 Malaysia aku tu #kalau aku rajin . Bukan apa , semua pasal blog ada dalam netbook tu . Naseb ada laptop ni . Huhh , sanggup abaikan game aku buat sementara semata-mata nak update pasal benda ni . HAHA . Appreciate sikit k :) 

Then , aku juga nak mintak maaf untuk yang selalu request tuto , header dan sebagainya . Actually , memang dah tak sempat sebab banyak kerja aku kena buat . Tengok lah , nanti kalau free time aku buat k . Promise . And satu lagi , actually dashboard aku ni tabole bukak . So , korang komen pun dah tabole nak publish-kan . Nangis jumm .. HAHA . Terima lah dengan hati yang redha . Oke , tu je.

Btw , HappyLKim and flyhighELI . Saengil Chukhae !

//Happy Birthday to both of you handsome pigeon and a clumsy visual 


Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.