++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
Neon jeongmal Mystery, Mystery !
2/14/12 @ 11:42 PM | 0 B2UTY [s]

Hello Fellas , Assalamualaikum .


Oke , new update coming !!
Last update pun pada 6 February 2012 . Tu pun buat sebab tuto tu kan :)

So , harini update dengan penuh rasa bangganya . Aku nak cakap yang aku dah Fall in love BEAST !!
Memang lah fall in love . Hari-hari pun aku in love kan dengan BEAST BOY aku . Tiada yang lain di hati ini
#k-abaikan. miahhahahaha .
So , harini i'm so glad and excited because tak lain tak bukan pasal BEAST lah . Keluar MV baru kud . "Mystery" tadi .
Actually , lagu tu dah lama keluar and kalau korang perasan lah . Memang lama , lama gila tahun 2009-2010 The First album k . "BEAST IS THE B2ST" masa beast baru nak debut lagu Bad Girl and aku dah tengok MV tu masa Beautiful Show dekat seoul last week tak silap . Fancam oke !! Not aku pegi sane . Jangan harap la kan ! Miahahahaha .
Tapi kan , dalam video ni smart and style sangat dari video lain .
Creative lah Cube nih . Nak tahu apa yang crative tengok lah ye :)

Important is ,
Hadiah yang tak ternilai #abaikan ayat tersebut
Yelah , gila kau . MV tu hadiah untuk BEAUTIES sempena Hari Valentine's Day kud even aku tak sambut . But , aku terharu sangat . Thanks :)

And before anything happen , aku nak cakap yang BEAST !
Handsome nyee !!! Doojoon , Gi kwang , Dong woon arghh . You make me fall in love again . Muahahahahaha :D
K-bye :)


Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.