++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
Just like absolutely nothing has happened, smiling to live my days..
1/17/12 @ 8:57 PM | 6 B2UTY [s]

Assalamualaikum and hi :)

//atoto , handsome tunang aku yang belakang tu kan kan ? -KEVIN-

First of all , aku dah lama tak update entry baru . Aku ada je , tapi just busy sikit . Al-maklum lah . Dah start sekolah . Kerja sekolah pun banyak , and PMR Victim this year . Then tak sempat nak update apa-apa . So , aku rindu korang :D
Gagagagaga .

By the way , aku nak talk about my school and my new class .
Yeahhh now , I can accept the fact . Kan haritu aku ada update INI . Kalau korang baca korang tau la . Then , aku nak cakap "Kan ??? Dah kata ada hikmah semua tu" and and , I love semua cikgu-cikgu kelas yang ajar aku . 1000.1% sporting gila . Baru ada semangat nak belajar kan ? Pastu , caring tentang anak murid . Wahhh , best gila tak terkata :D . Bak kata cikgu math aku "teruskan perjuangan anda" . HAHA . I LOVE YOU CIKGU  !!

//Happy Birthday LeeKiseop 

Huargghhh !!!
actually baru bangun tidur sebenarnya . What the fish budak PMR bangun pukul 7 . "Memang tade harapan 8A's lah pun . HAHA . Bukan selalu kang ?? Melawan-melawan" said my mom . haha ^.^
Anyw , Kesian kawan aku tadi ajak keluar , aku tengah di alam mimpi . gagagaga . //sorry babe !

Pastu-pastu , bangun tidur pulak teringat dekat kawan aku sorang tu . "Kawan ke "?
//tangan di dada mata ke atas.
 Errghh , gediks lah "jeling-menjeling dengan aku juling baru tau" kata Cikgu Amran . HAHA . Lantak lah mu . Tak kesah sikit fuinee . Aku ada masalah ngan dia ke haa ? Aku buat apa ?
Nak gaduh ngan kawan aku , aku yang kena . Haihh . Dunia-Dunia .
p/s : Sampai mati pun aku takkan maafkan hang jeling aku macam tu . Wey , terasa kud . Serious , rasa diri nih like Erghhhhhhh !! Dah lah aku nih kuat touching . Sedih tau :(

Dah lah ,
bangun tidur kuat pulak membebel budak nih !!
Sape baca :

Anak itik anak biawak ,
Saya sayang awak ♥

Sape tak bace :
Anak biawak makan katak ,
Awak sayang saya tak ? >.< ♥
Dah , aku nak tengok WGM . Best douhh , tak caye tengok !!
K-Bye !! Muah Depan :*


Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.