++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
First Class 2012 , Happy Birthday Yoseob ♥ !!!
1/4/12 @ 11:24 PM | 0 B2UTY [s]

Hello peeps ,
pffttt ,
Waee , acakano first day sekolah ? BEST or NOT ?
Mesti best kan ?
I Don't know , but ...
For me , this year like Erghhhhhhh !!!!
Serious BOSAN , SEDIH , arghhhhh PABOOOOOO !!!
Sedih kud . Memang happy ending la geng aku kan .
Semua  dapat kelas Ok gila .
Tapi aku ni K.O .
Terasa hidup ni tak adil sangat . *malas nak cerita
For the first time orang tegur aku kenape aku sedih dalam kelas . Padahal muka aku senyum kud . Daebak la diorang tahu . Selama ni kalau aku sedih aku senyum je takde pulak orang tegur aku kan ?
Tadi , perasan pulak >.<
Tapi , tadi memang sedih gila macam nak nangis dalam kelas tapi aku tahan . Kalau bole , aku nak jumpa kawan aku tuh jugak pastu aku nak nangis puas-puas . Tapi , relax ah . Aku pun dulu camni jugak *anys cakap . So , aku fikir and aku diam . Betul jugak . Then , aku fikir balik . Maybe ad hikmah aku masuk kelas lain dan dan aku akan cuba hari demi hari untuk lupakan semua benda tu and Aku nak focus PMR aku tahun nih . Aku nak buktikan pada Orang tu yang aku bole buat . *bongok orang tu doa aku gagal PMR , aku doa hang gagal SPM balik :) 4Sc1 fighting !! Then , masa balik terus cari Tasha ngan Aida . Nangis terus bak hang ! Huhh , legaa . Dengan diorang aku rasa better . :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Stop it ,
Hey , Birthday Yoseobiess japgi .
Happy Birthday Darling , Nampyeon , Yeobo , Hunny , Babyboo . Love You 


So , sape rasa Yoseob Bias dea . Wish cepat la .
Don't waste your time maa . Time Is Gold *puyu je !!
K mau tunggu 12.00a.m baru wish . Romantic sikit gak ?
Hee :D


Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.