++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
Shoutmix Free
12/13/11 @ 9:50 PM | 0 B2UTY [s]


Kayy , aku nak tolong korang yang pakai ShoutMix nih .
Aku prefer korang tukar sebab diorang cakap benda alah tuh kena BAYAR !

Korang perasan tak kat atas Shoutmix tu ada tulis Important Notice !

So , aku just nak bagi senarai Shoutbox yang free and the best lah . So , korang tapaya nak membazirkan duit korang bayar Shoutmix tuh . Tak dapat apa-apa pun kan .
  1. http://www.cbox.ws/ [ aku amik yang nie ]
  2. http://support.google.com/friendconnect/bin/answer.py?answer=114115
  3. http://www.myshoutbox.com/
  4. http://shoutbox.widget.me/
  5. http://www.99shoutbox.com/
  6. http://www.freeshoutbox.net/
  7. http://www.shoutjax.com/shoutbox.php
  8. http://free-shoutbox.net/
  9. http://ishoutbox.com/
  10. http://www.shootbox.fr/en/demo.php
  11. http://shoutbox.ticketmy.com/widget/new_checkout
Hey , i wanna give you ciuman menggoda for you . HAHA

K-tu je . Thanks reading . Kalau ye pun pakai , //ucaplah terima kasih ye .
Tak rugi apa-apa pun :)

Credit : Teddy


Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.