++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
The Reason Why i Love BEAST !
12/24/11 @ 3:47 AM | 0 B2UTY [s]

Holla ,
I'm back . Hey-hey you !!
Tengok Music Bank tak tadi ?

Mesti la tengok kan  :)
Aku pun tadi tengok ulangan dia tengah-tengah pagi . //Sanggup tu ?
BEAST punya pasal <3

K-actually ,
Music Bank kali nih best sangat . Ianya agak SPECIAL dari yang biasa TAPI ..
Sedih sangat . Aku just nak Mention pasal BEAST :)


Yela , korang perasan kan Gi Kwang tadi ,
Duduk je .
Seriously , i'm so touch with him . Even kaki dia injured , he still can perform the B2ST !

Then , masa tu jugak lah Junhyung my Bias was sick .


His condition seems pretty bad .
Masa record Music Bank pun dia macam dah tak stabil masa dia nak bangun and spinning herself , he also bit her lip sebab nak tahan kesakitan . Perasan tak ?


Risau sangat !! Mesti sakit kan ?
Arghh , tak dapat bayangkan .
Diorang buat the best untuk B2UTY , Thank you very much !
Tapi yang pasti , hope sangat can get well Joker and Ace ! Fighting !!
. BEAST is The B2ST  Love you !!!

Eh , sehingga terlupa .
Tadi kan , my idol Yong Hwa and IU was perform together !
Wahh , i'm so excited gila nak tengok and you know what ?
Both of them sing my favourite song i mean LUCKY .
Wohhoo , macam ada jodoh je :)


Err , actually dah lama tunggu diorang sing together and finally ... ada jugak !
Happy sangat .

That all for today .
oh ya , BACK TO SCHOOL Next Week !
:( Malasnyaa !
//Muah kiri kanan depan - Bye

Labels:



Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.