++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
Kunci Aku Hilang !! What ?
12/7/11 @ 1:43 PM | 0 B2UTY [s]


K-hey dude ,
come come , sit here . Dengar cerite kakak nih , bhahahaha //cam sakai je !
oke kay ,
Kite nak story nih , dengar ye .


Tadi ken , kite pegi sekolah tau because every week we have macam duty kena kemas-kemas pusat sumber tau . Aku pun pegi macam biasa , tolong cikgu , angkat barang . Bayangkan , pagi-pagi pukul 9 dah kena angkat benda berat-berat . Bapakk berat sampai tercabut kulit tangan aku . Tapi sikit je lah . //Hee .


Then ,
Masa nak keluar dari Pusat Sumber . Aku check my pocket and i cannot found my key and that key was my kunci moto . OMG !!


Seriously ,
aku rase like , arghhhh . Hell dohh !
Erghh , fikir bagai nak mati sebab dalam kepala hotak aku cuma fikir pasal my parents especially my father . Yahh , so sengal . Yelah , kena marah mati-mati ohh .
Japgi , tangan ayah aku melekat sekali lagi kat muka aku nihh . //HAHA


K-nasib baik lah ade cikgu yang TER-sangat lah prihatin and caring gila .
Dia tolong kasi kunci bilik Librarians and bilik guru . Puas cari , but still tak jumpa jugak .


Macam biasa lah
kite hidup nih kalau dah susah baru lah nak cari Allah kan ?
Betul tak , so aku pungg berdoa agar jumpa kunci tuh .


And Finally ,
jumpa jugak , yeahh :)
Actually , kunci tuh ad kat moto . Aku tak ambik masa nak naik atas .
HAHA . AND Cikgu kata aku CARELESS . yes cikgu , i admit :)

Thank you very much for Aida and Zali tolong cari kan kunci , sayang korang  Muah kiri muah kanan ♥




Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.