++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
Beast Win MAMA Award 2011 - Best Dance Performance
11/29/11 @ 11:29 PM | 0 B2UTY [s]

Yeahh , Beast menang walaupun satu award .

TaTaTaTaTaRaaa !!!!

BEST DANCE PERFORMANCE The Winner Is ........ BEAST  !!!!!
p/s : Dea cakap bahasa korea mane aku faham so , aku translate je bahasa inggeris . Same je meaning-nye kan !!

Serious , bila announce je nama BEAST , rasa nak menjerit . Tapi nasib la ayah aku tidur . Kalau ayah aku tade kat rumah , satu taman dengar aku jerit ! Bhahahaha .

Tapi aku still tak puas hati dengan HyunA , Ada ke patut dea pegi kiss Hyunseung !
Gila tak angin aku . Bengang gila . Dah la seksi nak mati . Pastu kat RED CARPET berkepit 24Jam . Dah macam COUPLE aku tengok !


I LOVE BEAST FOREVER !

Labels:



Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.