++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
Life Is Beautiful , Beautiful Because Have You !
10/31/11 @ 12:04 AM | 0 B2UTY [s]

Kami kawan baik sampai mati #ayat confident nehh !!


Saya sayang mereka , auww !!
Yeahh , kami kenal dari form 1 and kami satu kelas , rapat style gila ohh , ntah macam mana bole rapat aku pun tatau lahh ? Mungkin dah jodoh agak-nya . Bhahahahahaha !!

Tapi-tapi , sekarang kitorang dah tak berape rapat disebabkan takdir memisahkan kami . #cehh ayat !!
Bukan ap , form 2 kitorang dah ke laut semua-nya . Sebab kelas kitorang lain-lain . Dah tak sama macam dulu .
But , it's ok . Still baik pee ? Hee :) Kan Jodoh namanya . Bhahahahaha :D

And-and , jangan lupa . Kalau kitorang ada masalah . Kitorang mesti share sesama masalah kitorang tuh .
NO SECRET-SECRET #yelatu shafiqahh oii !!
HAHA . Tapi tak pada aku . Hee :D #aku sedar !
Yelah , kata orang "BUKAN SEMUA BENDA KITA BOLEH SHARE KAN" ?
Betul tak ? Hee .





Pape hal pun , aku suka kawan dengan korang sangat-sangat-sangat !!
Sumpahh , tak tipu . Percayalahhh ..... !!

Korang suka tak kawan dengan aku ?
TAK ek ?
It's oke . Kite oke :(


Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.