++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
Excited Excited !!
10/28/11 @ 9:20 PM | 0 B2UTY [s]

Best-nya tadi , sumpahh best .
Tak tipu . Tak terlintas di fikiran boleh mandi hujan hari ni.
BHAHAHAHAH . Syok gila . Baru je nak ajak si Fate-Mama nehh pegi rumah Si Budak Kecik kejap .
Last-2 , hujan tiba-tiba .


Fuhh , gilaa lebat .
Aku pun apa lagi , start moto pecut moto 147km/jam . HAHA .
#TIPU-TIPU booooo !!!


Dah lahh hujan tajam . Cocok bijik mata aku .
Nak pakai spek , nauzubillah . Macam aku nehh buta dahh . Langsung tak nampak .
Sampai termasuk lubang besar . Habes jahanam moto mak aku . BHAHAHAHA :D



Sampai je rumah Toek , dea ajak pegi mandi hujan .
Dah alang-alang basah tu . Mandi je lahh .
Ta sangka aku bole buat keje gila tu semua . BHAHAHAHAHA


And lastly , semua benda dalam poket aku semua basah . Antaranya :-

  •  Phone aku masuk air
  • Jam aku pun masuk air PLUS kotor bahh !! Err , shialll lahhh
  • Dompet aku basah PLUS duit ak Layu dahh . Argggghhhh !!
Inilahh Deaa . Semua completely masuk air . gagagagagaga .


Pape pun , aku happy mandi hujan !!
Yeayyyy . Kau ada ke pengalaman sweet camnihh ? Tade kan ?
So , ambil tangan letak kat mulut !
Diamm !!


Older Post | Newer Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.