++Follow | Dashboard
« αиgєℓ B2UTY »
I'm Sorry
A girl 16 years old life...
5/24/13 @ 2:39 PM | 0 B2UTY [s]

Hollo people and Assalamualaikum!!

Today actually aku taktahu apa nak post. Aku baru je lepas exam PPT. Yeyyy !!!! Huhh, seriously dalam banyak banyak exam.. kali ni paling membosankan. Form 3 pun tak macamni. Hurghh. Hm, btw yaa hope dapat good result lah kan...Oh anyway, yaahhh today is Friday.And start cuti 2 minggu. Tapi aku rasa aku tak cuti. hurghhh!!Masa cuti lah ada duty, kelas tambahan, kerja sekolah yg belambak, kena interview orang lah apa... bla bla bla...err, baru rancang dengan kawan kawan nak buat project best. hehe. Geram tahu dok. Aku rasa form 4 tension lagi dari form3 even form3 exam. hoho. Pmr senang lagi kud. Takde fizik, kimia, Lk bla bla bla...haha. and anyway lupa nak promote, see lah my new header. Me and ma friend hehe. Dekat melaka tu.. Kami bercuti bersama sama... hehehe

Hey, actually awkward gila update blog yang da bersawang labah labah. Ular sawa pun boleh mati duduk sini lama lama. haha xDSo... aku malas nak tulis. I just want to share a few of photos with ma friends when we hangout together. hehe. See yaawww .............!!!!!!! 

//our kitessss......


ME.SYU.FATH.AIDA



ME | SYU

POYO GILA AKU >__<

ME|SYU|AIDA

ME|AIDA

ME|NANA (yang sombong) hehe



*terserlah kependekan aku


#weird face!
Okay thats it.
Thanks anyway for bertapak disini selama beberapa saat. :') thank you much. okay lah dari takde langsung kan. hehe.
Bye.. love you!!

*Oh anyway, my BEAST boy will comeback this NEXT month maybe. So !!! Fighting!!!! 



Older Post
Navigation.



//Post. //Admin. //Vvip. //Stuff.


Welcome.




Named Fyka Shafiqah . Absolutely a Kpopper and Forever B2UTY. I Love You BEAST until I die . Note That ! Do not copy anything without my permission . Thanks :) ^^ .

screamer.



» No Harsh Words
» No Email Links
» No Business Links
» Press 'Go' Once

Tweeps !


Applause.

.B.2.U.T.I.E..S.